Вітаю вас на сторінці свого блогу!

вторник, 11 февраля 2020 г.

На початку лютого стартувала реєстрація на ЗНО. До старту тестувань залишається кілька місяців, проте ще можна суттєво підтягнути свої знання. Інформація стане в пригоді як тим, хто почав готуватись задовго до цього, так і тим, хто тільки-но визначився з необхідними предметами. І головне  все це безкоштовно та доступно онлайн.

EdEra

На сайті EdEra є одразу кілька варіантів підготовки до ЗНО. Спершу слід згадати про ЗНО платформу, на якій ви можете проходити тести, отримувати підказки та дивитись авторські рішення до завдань.
Починаючи з 2021 року, ЗНО з математики буде обов’язковим для всіх випускників шкіл. Так що курс “Математика. Просто” стане в пригоді фактично кожному.
Тут розробники поставили собі за мету не лише успішне складання тестів, а й зацікавлення математикою як наукою. Під час навчання ви дізнаєтесь: як не запізнитися на ЗНО, як прогресії пов’язані з розмноженням хом’ячків та навіть як завдяки книжкам із циклу “Гра Престолів” розібратись у теорії ймовірності 🙂

Комментариев нет:

Отправить комментарий

7 кроків до найцікавіших онлайн-уроків: покрокова інструкція

  “Нова українська школа” продовжує шукати дієві методи, як допомогти вчителю готуватися до уроків якісно та швидко. У новому матеріалі  Дар...